ponedjeljak, 28. veljače 2011.

O kosi


Znaći samo za vas sam našla nešto o kosi. Napisati ću nekoliko primjera o blažoj,ljepšoj i sjajnijoj kosi i o šamponima za kosu. Koje su najkvalitetnije četke.. itd. Sigurno je. Možete probati kod kuće. Ovako:

1. Najkvalitetniji šamponi su : Shauma i Nivea. Zašto? Zato što one imaju prirodne i posebne sastojke koje ne uništavaju tjeme i štite od otpadanja kose. Isto tako daju i dugotrajan sjaj te vitamine vašoj kosi. Vitamini su potrebni jer oni obogaćuju vašu kosu i zadržavaju je prirodnom i lijepom.

2. Četke : Neznam baš marke četki ali nisu dobre male i plastične. One puknu i ne rasčešljaju vašu kosu do kraja. Isto tako i veoma čupaju. Najkvalitetnije četke za kosu su velike pravokutne četke. One imaju više malih iglica i raščešljeju vašu kosu do savršenstva i naravno bez čupanja. Isto tako zahvate veći dio kose pa ste i brže gotovi.

3. Prirodni sastojci kao tretmani za kosu: Voće,povrće, sokovi,... Ima toga dosta. Čuli ste da svoju kosu možete poboljšati sastojcima hrane? Ja ovdje imam nekoliko primjera. Ako koristite limun i stavite ga na kosu na par sati dok se ne osuši, kosa će vam biti svjetlija. On je prirodni sastojak koji svojom kiselkašću posvijetli kosu bez ikakvih oštećenja,ustvari vam da ćak i sjaj, vitamine i ljepšu kosu. Možete staviti i ulje. Ulje je prirodan sastojak koji svojim bogatstvom ublažuje kosu i daje joj duže pigmente. Kada ostarite neće vam kosa tako brzo pobijeliti!

To bi bilo to za sada . U komentaru ostavite svoje doživljaje i dali vam je uspjelo,te kako djeluje!
Hvala :*

Nema komentara:

Objavi komentar